Netfever.dk

WordPress

Verdens mest benyttede hjemmesidesoftware

Skriv til os på kontakt@netfever.dk. Så kontakter vi dig efterfølgende.

Wordpress

Grundet sygdom henviser vi til dkmonline.dk for tilbud på hjemmeside opsætning og SEO arbejde.

WordPress CMS er verdens mest brugte CMS-system til opbygning af hjemmesider.

WordPress er en web-software, hvormed du kan etablere en hjemmeside eller blog. WordPress CMS er gratis, og du kan altid flytte hele systemet med indhold til en anden udbyder end den, du har valgt at bruge på nuværende tidspunkt. Det er meget nemt at have med at gøre.

Kernen i WordPress software er konstrueret af hundredvis af frivillige programmører, og der findes i tusindvis af plugins og temaer (design) til rådighed, så du vil kune tilrette dit websted og din onlinetilstedeværelse, lige som du ønsker.

Mere end 60 millioner mennesker har valgt WordPress CMS systemet til at lave deres hjemmeside i. Det svarer til 20 % af samtlige websites i verden. Og tallet er støt opadgående …!

WordPress er med andre ord et absolut gennemtestet system til websites for både private og kommercielle brugere.

Det er derfor et oplagt valg for os at bruge WordPress til at lave hjemmesider til vores kunder.

Faktisk kan du også få en udvidelse, der tilføjer en webshopfunktion til din hjemmeside – med indkøbskurv, produktvisning og hele molevitten. Denne funktion hedder WooCommerce.

Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder, at de skal kunne bestille fysiske eller for den sags skyld virtuelle varer som eksempelvis et softwareprodukt, vil WooCommerce nemt kunne håndtere dette.

WordPress er en gratis software, som vi bygger din hjemmeside op i

Det er altså ikke WordPress, der koster noget, når du skal have en ny hjemmeside. Det gør derimod de timer, vi skal bruge på at designe og sætte din hjemmeside op i systemet WordPress.

Du kan læse mere om, hvad vi skal have for at lave din hjemmeside her: Hvad koster en hjemmeside?