Netfever.dk

Vælg et flot design til din hjemmeside

Vi anbefaler et flot design til din hjemmeside

Når du skal have lavet en ny hjemmeside eller have redesignet din gamle hjemmeside, er det vigtigt, at du finder et flot design.

Designet er nemlig vigtigt, når dine besøgende kommer ind og skal se din hjemmeside og de produkter eller ydelser, du tilbyder de besøgende. Har du en grim hjemmeside, vil dine gæster hurtigt forlade den, fordi de ikke kan tage siden seriøst.

Er siden derimod flot designet og brugervenlig for de besøgende, bliver de også i længere tid på din hjemmeside. Det er en vigtig faktor, når Google skal læse din side og rangere den i søgeresultaterne.

Hold på dine besøgende

Det er et afgørende parameter, at du kan fastholde dine potentielle kunder på din hjemmeside, når de har fundet frem til den. For netop besøgstiden er en af mange faktorer, der hjælper med at give din hjemmeside bedre placeringer på Google og andre søgemaskiner.

En anden virksom effekt vil være at lægge videoer op på din hjemmeside, som de besøgende synes, er spændende at se på, hvilket ligeledes alt andet lige vil få dem til at forlænge besøget på din hjemmeside.

Ud over at have et flot design er det altså også en rigtig god ide at implementere videoer på din hjemmeside.

YooTheme.com gør det godt

Når vi vælger theme/design /skabelon til vores kunders hjemmesider, bruger vi for det meste Themes fra YooTheme.com, da vi altid er sikker på, at de kan leve op til vores kunders store krav til design og funktionalitet.

Derfor giver vi YOOTheme.com vores stærkeste anbefalinger, når du skal have et nyt design på din hjemmeside.

Du kan se YOOTheme´s Design/Themes her.

Tags: ,

Trackback fra din side.

Skriv en kommentar