Netfever.dk

Om Netfever.dk

Hvem er Netfever.dk?

Vi har lavet hjemmesider siden 2001 – lige fra den spæde start, hvor alt blev sat op i ren HTML-kode, og til det system, vi anvender i dag, nemlig WordPress CMS. Vi har en stor passion for at installere, opsætte og designe hjemmesider i WordPress.

Faktisk er det også vores fritidsinteresse. Hvis du således spørger, hvad vi laver i vores fritid, er svaret, at det også har relation til webdesign, idet vi ved siden af at drive Netfever.dk også har 10-15 egne onlineprojekter, som vi passer og opdaterer dagligt.

Vi laver de fleste ting selv, men har et rigtigt godt netværk af folk over hele verden, der kan bistå os med alt, lige fra tekstforfatning til det grafiske og den lidt mere hardcore programmering. Alt i alt er der således ikke mange opgaver, hvor vi må melde pas. I langt de fleste tilfælde vil vi sammen med vores samarbejdspartnere kunne varetage din opgave.

Skal du eksempelvis bruge mere SEO (søgemaskineoptimering), end det vi tilbyder at lave på selve din hjemmeside? Lige fra linkbuilding til din hjemmeside, implementering med sociale medier (Facebook, Google+, Twitter osv.) samt andre metoder, der kan få dig op på gode placeringer i Google og de øvrige søgemaskiner.