Netfever.dk

Hvad koster en hjemmeside?

Hvad koster en hjemmeside i Danmark?

Hvad koster en hjemmeside ?

Grundet sygdom henviser vi til dkmonline.dk for tilbud på hjemmeside opsætning og SEO arbejde.

Men hvad koster en hjemmeside så?

Hvad koster en hjemmeside? – Vi arbejder altid med individuelle priser, når vi designer og opsætter hjemmesider for vores kunder.
Men som udgangspunkt opererer vi med en basispris på 5000 kr.

Herefter kigger vi på, hvad du skal bruge i form af specialfunktioner på din nye hjemmeside, samt hvor mange undersider den skal indeholde. Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Hvad koster en hjemmeside? – Prisen er baseret på, at du selv leverer alt indhold til siden, dvs. logo, billeder og tekster, da du jo er den, der bedst kender dine produkter, ydelser eller det emne, hjemmesiden skal fortælle om. Vi står så for selve implementeringen af dit indhold i form af opsætning, billedtilpasning.

Hvad koster en hjemmeside? – Har du ikke mod på selv at skrive dine tekster, kan vi hjælpe dig. Netfever har tilknyttet en dygtig tekstforfatter med journalistisk baggrund. Han vil ud fra dine retningslinier og informationer kunne skrive gode tekster til din hjemmeside – uanset emne og sværhedsgrad. Teksterne er naturligvis SEO-venlige.

Tekstarbejde er dog en ekstraudgift, som kommer oven i prisen på selve hjemmesiden. Og igen vil prisen naturligvis være afhængig af, hvor mange og hvor lange tekster du skal bruge,

Køb et klippekort

Hvad koster en hjemmeside? – Du kan også købe et klippekort. Så kan vi bruge timerne hen ad vejen og styre det på denne måde. Hvis du løbende har opgaver, vi skal udføre, eller du ønsker almindelig vedligeholdelse af din hjemmeside, er klippekortsordningen en rigtig god løsning.

Klippekortpriser:

 • 5 timer: 1.750 kr. (350 kr./timen)
 • 10 timer: 3.000 kr. (300 kr./timen)
 • 25 timer: 5.625 kr. (225 kr./timen)
 • 50 timer: 10.000 kr. (200 kr./timen)

Priserne er + moms.

Hvad får du med i prisen?

 • Vi hjælper dig med at finde det rette webhotel, hvis du ikke har et i forvejen
 • Vi installerer WordPress CMS på dit webhotel
 • Vi vælger sammen med dig et grunddesign, der modsvarer dine ønsker og behov
 • Vi sætter alt op på hjemmesiden
 • Vi hjælper dig med at oprette domæne samt e-mails til dette domæne
 • Vi laver onsite SEO på din hjemmeside, så den er optimeret til Google
 • Vi installerer de nødvendige plugin-funktioner i henhold til dine ønsker og behov
 • Vi opretter et personligt administratorlogin til dig og viser, hvordan du bruger administrationsdelen. (Hvordan du kan rette i tekster. uploade billeder osv.)
 • Hvis du ønsker, at vi skal passe din nye hjemmeside, når der skal skiftes tekster, billeder og/eller foretages løbende opdateringer, kan du købe et klippekort til f.eks. 5 eller 10 timer, som du så efterfølgende kan benytte, når du har brug for vores hjælp til rettelser/tilføjelser m.v.

Hvad koster en hjemmeside?

Vi laver hjemmesider i CMS-systemet WordPress

Det er gratis at bruge dette system. Dog kræver det 2 ting.

Hvad koster en hjemmeside? – Du skal have et webhotel, som hjemmesiden kan ligge på, og du er selvfølgelig velkommen til at komme med input og ideer til, hvordan du vil have din hjemmeside til at se ud samt fortælle os, hvilke funktioner du ønsker på hjemmesiden.

Hvad koster en hjemmeside? – Det kan eksempelvis være en kontaktformular, en gallerifunktion, eller noget helt tredje. Det smarte ved at have din hjemmeside konstrueret i WordPress CMS er, at du altid nemt og hurtigt vil kunne flytte siden med hele indholdet, hvis du ikke er tilfreds med din nuværende leverandør af hosting – dit webhotel.

Hvilket webhotel skal jeg vælge?

Hvad koster en hjemmeside? – Vi har en række udbydere af webhoteller som vi kan anbefale, afhængigt af dit behov for plads og hastighed på din hjemmeside. Priserne for et enkelt webhotel starter fra omkring 10 kr. pr. måned. F.eks. kører one.com i øjeblikket med et tilbud, hvor du får det første år gratis. Desuden finder du webhoteller, hvor du kan have mange hjemmesider på én server for f.eks. 29 kr. pr. måned.